20. november 2019

CHRISTMAS CHALLENGE 2019

Olen paaril aastal jõuluperioodiks iseendale kokku pannud jõulu-challenge'i. Neid ringleb netis erinevaid, aga kõik ülesanded mulle ei meeldinud, seega panin enda kava kokku  - 2014 tegin igal detsembrikuu päeval ühe jõuluteemalise pildi ning 2016 lisaks pildistamisele kirjutasin ka. Et mäletan, kuidas nende ülesannetega mulle ikka tõeliselt suur jõulumeeleolu sisse tuli, siis tahan seda jälle proovida. Tunnen, et mul on sel aastal ka piisavalt aega sellega tegeleda. 

Erinevalt möödunud kordadest ei ole mul iga päeva peal kindlat ülesannet vaid lihtsalt nimekiri, mis tuleb detsembrikuu jooksul täita. Mõned asjad on eelmiste aastate nimekirjadest (näiteks kingituste pakkimine emaga, sest see on üks mu lemmiktegevusi jõulude ajal). Loomulikult on kõik oodatud samuti minu challenge'ist osa võtma. 

  • "Home Alone" 1-3
  • "It's a Wonderful Life"
  • "Love Actually"
  • "The Santa Claus"
  • "How the Grinch Stole Chrismtas"
  • "Miracle of 34th Street"Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar