30. november 2019

JÕULUKINGIKS

Ma ei näe põhjust kinkida inimesele mingit pudi-padi, kui inimesel on reaalselt midagi vaja. Tihti inimesed ei ütle, mida neil vaja on ja sellepärast peab ikkagi kõvasti pead vangutama. Mina tahan teha inimeste elu jõulude ajal stressivabaks ning seepärast panen ritta asjad, mida sel aastal ihaldan. Ma ei hakka üldse ümber nurga keerutamagi - suurem osa minu soove praeguses eluetapis on seotud oma koduga. Need soovid on paika pandud suuruse järgi - et mul reaalselt oleks neid kuskil ka hoida kuni maja veel pole. Selles mõttes, et pesumasinat, külmkappi ja peldikupotti on ka vaja, aga kui see kingitus ei tule just koos mingi renditud laoruumiga, siis ilmselgelt läheks elamine nende kastide otsas keeruliseks.

PS! Kui ma selle nimekirja valmis sain, siis selgus, et suurem osa minu soove tegelikult polegi majaga seotud. 
 • Eelmisel aastal ma juba küsisin endale järjehoidjat, aga seda mulle ei kingitud. Küsin sel aastal siis uuesti
 • Et ma üritan järjest rohkem panustada oma videotesse ning Adobe Premiere on ekraanil küllaltki mahukas, siis tunnen, kuidas mu läpaka ekraan selleks protsessiks on liiga väike. Vahepeal saan laenata Fredi monitori, aga ta on kade ja ei taha seda kogu aeg anda. Seega oleksin õnnelik ühe HD monitori üle. Ma tean, et tegemist pole just kõige odavama kingitusega, aga midagi üüberkallist mul ka vaja pole
 • Keskkonnasäästjana loobusin juba aastaid tagasi joogikõrtest. Kõrte kasutamise vastu mul iseenesest midagi aga ei ole ja üks komplekt korduvkasutatavaid pillirookõrsi oleks päris ilus asi, mida omada
 • Tartu Ülikooli pusa ostsin ma endale ülikooli esimesel aastal ning aastanumber näitas siis 2014. Peale seda lasti välja palju kaunima disaini ja vormiga pusa, mida ma endale ostma ei jooksnud, sest mul oli pusa olemas. Aga et olen seda tõesti väga palju kandnud, siis näeb ta juba üsna väsinud välja. Olen vilistlane ja kannan pusa uhkusega elu lõpuni, aga pole kindel, kas praegune sinnnamaani vastu peab. Hall, suurus M (aga muhoov pusad on ka tegelt suht lahedad).
 • Bluetooth kõrvaklapid - mitte sellised suured, mis kõik mu kõrvad ja pealae ära katavad, vaid sellised väiksed, mis saab lihtsalt kõrva sisse pista. 
 • Liigun küll järk-järgult selle poole, et tarbin vähem paberit ja kannan oma märkmeid elektroonilistel viisidel endaga kaasas, aga ma ei saa ikka üle ega ümber asjaolust, et kui ma midagi planeerin, meeldib mulle kirjutada. Minu praegune märkmiks hakkab tasapisi täis saama ning oleksin väga õnnelik uue, ilusa ja paksu märkmiku üle. Sellise üle, millel on sees täiesti tühjad valged lehed või äärmisel juhul joonelist. Mega nunnud märkmikud on müügil Rahva Raamatus, eriti olen imetlemas käinud Harry Potteri teemalisi, aga ma lihtsalt pole raatsinud selle peale raha kulutada. 
 • Harry Potterist rääkides... uus Tarkade Kivi illustreeritud versioon tuli välja...
 • Samamoodi pole ma veel raatsinud raha kulutada kvaliteetse meigi fiksimisprei peale. Odavad on sellised, mis jätavad naha kleepuma ning nende peale on eriti mõttetu raha raisata. Samas kvaliteetsemad maksavad paarkümmend eurot, aga kui ma selle raha oma maja ehitamise perspektiivi panen, siis saan selle raha eest mitu karpi naelu osta. Tahad nagu olla elegantne naine, aga südames oled ehitaja :D 
 • Klaaspurgid, 15-20tk - kaanega ja soovitatavalt sellisega, mis jääb purgi külge kinni mitte ei pea täiesti pealt võtma. Võivad olla erinevas mõõdus, aga peaksid oma stiililt samaasse kategooriasse langema. Mõnda päris suurt on ka vaja -  kavatsen kõiki kuivaineid hakata purkide sees hoidma. Et nii ma ei viitsi, et valan pool pakki jahu purki ära ja pool jääb siis mul ikka kuhugi lahtiselt seisma ja kõikjale jahu laiali ajama. 
 • Sakiline porgandi- ja kurgilõikur, sest inimene tahab isegi porgandit närida ilusana. 
 • Nunnud pajakindad.
 • Nunnud kuumaalused pottidele
 • Veekeetja - must, roostevabast terasest või punane
 • Lauamänge võib mulle alati kinkida ning Naiste ja meeste Alias on mulle ammu huvi pakkunud.
 • Mu praegune läpakakott on valge, aga kandmisest juba nõnda määrdunud, et väga kena enam välja ei näe. Algusest peale on tema suureks probleemiks olnud sanga puudumine, aga tol hetkel kui vaja oli, muud ei leidnud. Minu arvuti mõõtmed on 34x25cm, paksus 2cm.
PS! Üllatuste vastu pole mul ka midagi.Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar